ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2610 525003 | ΩΡΑΡΙΟ 9.00 - 14.00
 

Διαδικασία Αγοράς

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Πως μπορώ να βρω ένα συγκεκριμένο είδος;

Μπορείτε να κάνετε την αναζήτηση με 3 τρόπους:

  • Να περιγράψετε το προϊόν στην ένδειξη Αναζήτηση, θα εμφανιστούν αρκετές επιλογές και εσείς μπορείτε να δείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο
  • Να επιλέξετε τη γενική κατηγορία που σας ενδιαφέρει (πχ. Κουζίνα) και να δείτε τις υποκατηγορίες στα αριστερά της σελίδας ώστε να φτάσετε στη σελίδα των προϊόντων που ψάχνετε (πχ. μαγειρικά σκεύη)
  • Να ψάξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στο επάνω μέρος της σελίδας (χρώμα, υλικό, τιμή)

Πως αγοράζω μέσω του Synferri.gr;

Όταν δείτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει πατάτε το κουμπί Προσθήκη στο Καλάθι. Τότε έχετε την επιλογή να προχωρήσετε άμεσα στην πληρωμή της παραγγελίας ή να συνεχίσετε τις αγορές σας. Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να εγγραφείτε ή να συνεχίσετε ως επισκέπτης. Σε οποιαδήποτε περίπτωση θα χρειαστεί να μας δώσετε κάποια στοιχεία σας για να προχωρήσουμε στην τιμολόγηση και αποστολή, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, καθώς και τα στοιχεία πληρωμής.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα προϊόν στα Αγαπημένα, αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε μια λίστα με προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για μελλοντική αγορά. Θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στα Αγαπημένα. Η λίστα των Αγαπημένων δεν αφορά προ-κράτηση προϊόντων, μπορεί δηλαδή σε μελλοντικό χρόνο τα συγκεκριμένα προϊόντα να μην έχουν πια απόθεμα στην ιστοσελίδα μας.

Πρέπει να πραγματοποιήσω εγγραφή για να αγοράσω από τη σελίδα Synferri.gr;

Όχι δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας ως επισκέπτης, δίνοντας μόνο τα βασικά στοιχεία σας. Σε περίπτωση όμως που κάνετε εγγραφή έχετε πιο απλή διαδικασία στην επαναληπτική αγορά σας, πιο γρήγορο check out, λίστα Αγαπημένων και αποκτάτε πρόσβαση στο ιστορικό παραγγελιών και αποδείξεων.

Γιατί Synferri?

Όλοι οι Τρόποι Πληρωμής

αντικαταβολή, πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πανελλαδική Κάλυψη

άμεση εξυπηρέτηση και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Eπιστροφή 15 ημερών

εύκολη επιστροφή προϊόντων εντός 15 ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες!