ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2610 525003 | ΩΡΑΡΙΟ 9.00 - 16.00
 

Αποστολές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Με ποιον τρόπο γίνονται οι αποστολές σας;

Στη Synferri πιστεύουμε στη δύναμη της επιλογής! Συνεργαζόμαστε με τη Speedex και την ΕΛΤΑ Courier έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας την υπηρεσία που εξυπηρετεί καλύτερα την περιοχή σας. Σε περίπτωση που το δέμα είναι ογκώδες ή υπερβαίνει τα 20 κιλά η παράδοσης γίνεται από μεταφορική, κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.


Πώς υπολογίζονται τα μεταφορικά έξοδα;

Υπολογίζονται με βάση το βάρους του δέματος. Οι χρεώσεις είναι: 0-5 κιλά: 3€, 5-10 κιλά: 6€, 10 – 20 κιλά: 10€. Παραγγελίες που είναι εξαιρετικά ογκώδεις ή υπερβαίνουν τα 20 κιλά θα αποστέλλονται με μεταφορική. Το κόστος της αποστολής ξεκινάει από 5€ και υπολογίζεται στο check out. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη μεταφορική που σας εξυπηρετεί ή να κάνουμε εμείς την επιλογή, αφού σας ενημερώσουμε. Η παραλαβή γίνεται από την έδρα της μεταφορικής και από εμάς ενημερώνεστε για την ακριβή ημερομηνία αποστολής του δέματος με email.

Στην περίπτωση αποστολής μέσω μεταφορικής δεν γίνεται να πληρώσετε με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα, PayPal, ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος/ e banking.


Πόσο καιρό κάνει να φτάσει το δέμα;

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται και φεύγει από τις εγκαταστάσεις μας εντός 1 ή 2 εργάσιμων ημερών οπότε και λαμβάνετε σχετικό αυτοματοποιημένο μήνυμα. Εάν η αποστολή γίνεται μέσω courier, λαμβάνετε επίσης έναν κωδικό παρακολούθησης της παραγγελίας σας μέσα από την ιστοσελίδα. Στη συνέχεια ενημερώνεστε από την εταιρεία courier για την ημερομηνία παράδοσης.

Μπορώ να παραγγείλω online και να παραλάβω από το κατάστημα;

Φυσικά! Είναι ο ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Πόσο οικονομικός; Εντελώς δωρεάν! Εάν το σύστημα αναγνωρίσει ότι ο Ταχυδρομικός σας Κώδικας βρίσκεται κοντά σε κατάστημα μας, θα σας παρουσιάσει αυτόματα την επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα. 

Γιατί Synferri?

Όλοι οι Τρόποι Πληρωμής

αντικαταβολή, πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πανελλαδική Κάλυψη

άμεση εξυπηρέτηση και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Eπιστροφή 15 ημερών

εύκολη επιστροφή προϊόντων εντός 15 ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες!