ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 2610 525003 | ΩΡΑΡΙΟ 9.00 - 14.00
 
Πώς να δημιουργήσετε έναν ήρεμο, γαλήνιο χώρο
07 Oct

Πώς να δημιουργήσετε έναν ήρεμο, γαλήνιο χώρο

Posted By: User Times Read: 1606 Comments: 0

Αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε την ηρεμία και τη γαλήνη πιο πολύ από ποτέ. Μπορεί ο χώρος μας να μας βοηθήσει σε αυτό; Σίγουρα! 

Να κάποιες συμβουλές:


1. Ο φωτισμός είναι το παν! Οι χώροι πρέπει να φωτίζονται επαρκώς με φυσικό φως. Επίσης μια καλή λύση για τον τεχνητό φωτισμό είναι τα dimmers.



2. Χρησιμοποιείστε φυσικά υλικά με τέτοιο τρόπο που να δένουν με το περιβάλλον τους αρμονικά. Αντικείμενα και έπιπλα από ξύλο και μπαμπού δημιουργούν μια φυσική αίσθηση ηρεμίας. 




3. Χρησιμοποιείστε μια χρωματική παλέτα με ήρεμα χρώματα. Έντονα χρώματα δημιουργούν ένταση, ήρεμα χρώματα φέρνουν γαλήνη. Τα χρώματα μπορούν να βοηθήσουν και με άλλους τρόπους – να ανοίξουν το χώρο, να τονίσουν την ιστορική διάσταση ενός σπιτιού, να δημιουργήσουν επίπεδα. 




4. Οργανώστε το σπίτι σας. Όσο πιο τακτοποιημένα και οργανωμένα είναι τα ντουλάπια σας, η αποθήκη σας και τα δωμάτιά σας γενικά τόσο πιο εύκολα ρέει η ενέργεια στο χώρο. 
 




5. Δημιουργήστε έναν χώρο που κινητοποιεί όλες σας τις αισθήσεις: όραση, όσφρηση, αφή, ακοή. Για παράδειγμα ένα απαλό ριχτάρι στον καναπέ ενεργοποιεί το αίσθημα της ηρεμίας μέσω της αφής.
 




6. Και τέλος το πιο σημαντικό: αφήστε χώρο, μην φορτώνετε το σπίτι σας με αντικείμενα και έπιπλα! Ανανεώστε το σπίτι σας τακτικά με νέα πράγματα τα οποία θα έρθουν να αντικαταστήσουν τα παλιά, δεν θα προστεθούν απλώς στα ήδη υπάρχοντα. 





Πηγή: Elle Décor 


Write Comment

Γιατί Synferri?

Όλοι οι Τρόποι Πληρωμής

αντικαταβολή, πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες, paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πανελλαδική Κάλυψη

άμεση εξυπηρέτηση και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα

Eπιστροφή 15 ημερών

εύκολη επιστροφή προϊόντων εντός 15 ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες!